FAQ

Vad är Horserunner?
Horserunner är en prisjämförelsetjänst för att jämföra priser och tjänster inom travsporten. Vårt mål är att ge användaren en översikt av marknaden och hjälpa dig att jämföra priser och tjänster hos tränare, veterinärer och transportörer.

Är Horserunner oberoende?
Ingen tränare, veterinär eller transportör betalar för att listas på Horserunner, det är en kostnadsfri tjänst. Utöver det finns möjlighet att beställa tilläggstjänster ex annonsering.

Går det att söka på pris inklusive moms?
Ja, det går bra. Klicka på ”Inkl. moms” i jämförelsen så sorteras den om.

Varför saknas det prisuppgifter för en del tränare?
Saknas det prisuppgifter för någon tränare kan det bero på att den tränaren har valt att inte delge den informationen eller att det redan ingår i t ex. träningsavgiften. 

Hur gör jag för att synas på Horserunner?
I dagsläget finns Sveriges ca 400 professionella travtränare (A-tränare) listade på Horserunner.se. 
Veterinärer och hästtransportörer är välkomna att kontakta oss vid intresse att erbjuda sina tjänster och prisuppgifter.

Hur uppdateras priserna?
Travtränare har möjlighet att själva uppdatera sina priser eller be oss om hjälp att göra det. Veterinärer och transportörer har angett sina priser vid registrering och är själva ansvariga för att kontakta oss om eventuella uppdateringar.

Vad är träningsavgift och vad ingår?
För en överenskommen träningsavgift (dagavgift) ansvarar tränaren för att hästen får den vård och träning som erfordras för att bästa tävlingsresultat ska kunna uppnås. 

I träningsavgiften ingår normalt: stallplats, daglig skötsel och omvårdnad, träning, foder, viss hovvård, gemensam utrustning till träning och tävling, liniment, salvor, pälsvårdsprodukter, bandage och bandageunderlägg.

Kostnader utöver träningsavgift kan vara: personlig utrustning till hästen, veterinärkostnader, receptbelagda mediciner, förebyggande hälsovård, kostnader vid resor och starter.