Om Horserunner

Horserunner är travsportens prisjämförelsetjänst som erbjuder intressenter information och prisuppgifter om landets alla professionella tränare (A-tränare) samt ett urval av veterinärers och hästtransportörers tjänster som verkar inom travsporten. Efter bara ett par minuter på vår webbplats kan du fatta beslut grundat på information. 
Vad du än letar efter kan du snabbt och enkelt hitta vilken tränare, veterinär eller transportör som bäst motsvarar dina krav, var tjänsterna tillhandahålls och till vilket pris. 
Horserunner är ett verktyg för att hjälpa dig att hitta de bästa alternativen!

Vår vision – att vara ett självklart val för alla som vill hitta rätt för sin häst.

Horserunner ger en bra översikt av Sveriges professionella travtränare (A-tränare) samt ett antal veterinärer och hästtransportörer. 
Horserunner ger hästägare tillgång till omfattande prisjämförelser och detaljerad information. Hästägarens valmöjligheter ökar endast genom några få klick!

Vår ambition är att lista samtliga professionella travtränare verksamma i Sverige. 
Samt de veterinärer och hästtransportörer som är verksamma inom den svenska travsporten.
 Ambitionen är att ha kompletta kontaktuppgifter och priser på de tjänster och poster som finns listade på Horserunner. Vi strävar efter att alla priser och all övrig information ska vara korrekt. Upptäcker ni felaktig information är vi tacksamma om ni kontaktar oss. 

Horserunner strävar efter att de företag som finns listade på Horserunner.se håller hög kvalité på sina tjänster men kan inte garantera att så är fallet. Vi tar tacksamt emot tips om ni haft dåliga erfarenheter med någon av företagen.

Horserunner tar gärna emot synpunkter och kommentarer från användare. Om du har något förslag på hur vi kan förbättra vår tjänst ser vi gärna att du kontaktar oss. Vi vill hjälpa dig som hästägare och ditt deltagande hjälper oss att nå vår vision.

Webbplatsen är ständigt under utveckling och kommer vidareutvecklas kontinuerligt samt uppdateras med nya travtränare, veterinärer, hästtransportörer och material för att i framtiden bli så komplett som möjligt.